Bolderkar verhuur

Bolderkar verhuur in hartje Schoorl. Een bolderkar is erg leuk en handig wanneer je er met kinderen of de hond op uit gaat. Lachende gezichtjes bij de kinderen en heerlijk hobbelen in de bolderkar over bos- en schelpenpaden door het Schoorlse duingebied. Ook een tas of koelbox met proviand voor de picknick kan mee.

Bolderkar verhuur centrum Schoorl

De bolderkarren staan op onze verhuurlocatie aan de Heereweg 57 in het centrum van Schoorl. Vanaf onze verhuurlocatie loop je direct het bos- en duingebied in. Kom je met de auto? Parkeren kan niet op ons terrein. Wel is er ruim voldoende parkeergelegenheid in het centrum van Schoorl.

De bolderkarren zijn speciaal ontworpen en met de hand vervaardigt. Ze hebben stevige wielen waarmee makkelijk door het bos en duin gereden kan worden. De bolderkarren hebben een trekhaak. Hiermee kunnen verschillende karren achter elkaar worden gekoppeld. Zo ontstaat er een treintje waarin meerdere kids plaats kunnen nemen.

Bolderkar verhuur mogelijkheden

Voor wie met kinderen in Schoorl op vakantie is kan het huren van een bolderkar een uitkomst zijn. Een bolderkar is erg handig wanneer je met jonge kinderen wilt gaan wandelen. Wanneer de beentjes moe zijn, kunnen ze even uitrusten in de bolderkar. De bolderkar verhuur is ook een uitkomst voor kleine honden of om spullen mee het duin in te nemen. Organiseer je bijvoorbeeld een picknick in de duinen, dan is het slepen met proviand in tassen een flinke klus. Met een bolderkar wordt dit een stuk makkelijker.

Bolderkar huren? Dit zijn de prijzen

2 uur is € 10,001 dag is € 20,00
3 uur is € 12,502 dagen is € 30,00
4 uur is € 15,003 dagen is € 40,00
5 uur is € 17,504 dagen is € 50,00
6 uur is € 20,005 dagen is € 60,00

Bij aankomst dient u een borgsom van € 50,- met gepast geld te voldoen.

Reserveren

Reserveren kan tot 1 dag van te voren via onderstaand formulier. Na ontvangst en betaling via iDeal sturen wij de bevestiging.

  • Reservering korter dan 1 dag vooraf kan alleen telefonisch mits er een medewerker beschikbaar is en niet eerder dan een uur van te voren (0725094000).
  • Niet beschikbare data is in de kalender online geblokkeerd en kan ook niet telefonisch gereserveerd worden.

Voor kinderen is het aan te raden om een eigen dekentje en kussentje mee te nemen. Dat voelt vertrouwd, maar desgewenst hebben wij ook wel iets voor handen liggen. Is de bolderkar bestemt voor de hond, neem dan s.v.p. een hondendeken mee.

Reserveringsformulier