FAQ Schoorl vakanties

Op deze pagina vind je de aan ons meest gestelde vragen. Zit je vraag of het antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik bij de bungalow parkeren?

Nee, de bungalow staat op een autovrij terrein. U kunt dan ook niet op het terrein parkeren. Op de oprit voor het bungalow terrein kunt u wel laden en lossen. In de bungalow ligt een parkeerkaart klaar waarmee u nabij de vakantiebungalow (in zone B) kunt parkeren.

Krijg ik een gratis parkeerkaart?

Ja, in de bungalow ligt een parkeerkaart klaar waarmee u nabij de vakantiebungalow (in zone B) kunt parkeren. Zo zijn er bijvoorbeeld aan de overkant van de Heereweg op nog geen 300 meter afstand van het huisje parkeerplekken. 

Is er ook een extra parkeerkaart aanwezig?

Nee, er is géén extra parkeerkaar aanwezig. Op de parkeerplaats bij de sportvelden aan de molenweg is echter gratis parkeren mogelijk. Dit is ongeveer 5 minuten lopend vanaf het huisje.
Bij festiviteiten en zaterdags tijdens de kofferbakmarkt (april t/m september) moet je op tijd zijn voor een gratis parkeerplek.

Kan ik mijn huisdier meenemen?

Honden en katten zijn niet toegestaan. Kleine huisdieren eventueel in overleg.

Mag er gerookt worden in de bungalow?

Nee, roken is niet toegestaan in de bungalow.

Kunnen onze fietsen droogstaan?

Ja, achter de bungalow is een fietsenschuurtje. In het fietsenschuurtje is ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Is het huisje zonnig gelegen?

Ons huisje nr. 2 heeft anders dan de meeste andere huisjes op het terrein een zonnige ligging. Het terras heeft een zuidwestelijke ligging en als het te warm wordt kunt u gebruik maken van het elektrische zonnescherm.

Is het huisje ook in de winter comfortabel?

Het huisje heeft een centrale verwarming en is daardoor ook uitstekend geschikt voor in koude winters.

Zijn er lakens en hand- en theedoeken in de bungalow aanwezig?

Nee, er zijn standaard geen lakens, handdoeken en theedoeken aanwezig. Wel kunt u een laken pakket huren, maar ook dan moeten hand-/theedoeken zelf worden meegebracht. Dit kunt u aangeven op het reserveringsformulier.
Neemt u zelf een laken pakket mee, houdt dan rekening met 4x een 1-persoonsdekbedovertrekken van 140×200 cm. Plus één hoeslaken van 200×130 cm  voor het 2-persoonsbed en 2x een hoeslakens van 80×200 cm voor de twee 1-persoonsbedden.

Is er voldoende bestek, serviesgoed en keukengerei?

Er is een uitgebreide set keukengerei en een 4 pits gasstel om te koken. De inventaris en het serviesgoed/bestek is afgestemd op 4 personen.

Is er een oven aanwezig?

Nee, er is geen oven en ook geen magnetron aanwezig.

Hoe ga ik koffie en thee zetten?

In het huisje staat een koffiezetapparaat geschikt voor filterzakjes nr. 4. Voor het zetten van thee is er een fluitketel aanwezig.

Is de eindschoonmaak verplicht?

De eindschoonmaak is inderdaad verplicht. U dient wel zelf de vaat af te wassen en de vloer aan te vegen.

Is er een supermarkt in de buurt?

Ja, de Jumbo supermarkt ligt op nog geen 500 meter van de bungalow en is ook op zondag geopend.