Kickbike step huren

Huur een kickbike step en ontdek de prachtige omgeving van Schoorl.

Geniet van de schitterende duinen, zandvlaktes, heidevelden en dennenbossen. Op een kickbike step door het landschap is een unieke sportieve beleving. Steppen is erg leuk en je kunt het zo intensief maken als jezelf wilt. Als er tijdig van been wordt gewisseld is het kickbiken op de step heel lang vol te houden.

De steps zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf ca. 12 jaar. Onze kickbikes ogen als mountainbikes en hebben een groot wiel en schijfremmen.

LET OP….. op deze kickbikes moet je fysiek zelf steppen. Dus géén motortje en ook géén loopband-step!

Op verzoek is een plattegrond van de omgeving of een mobile telefoonhouder voor aan het stuur en een kabelslot gratis beschikbaar.

  • Voor alleen kickbiken is 2 uur voldoende. Wil je relaxt of ook pauze, dan is minimaal 3 uur aan te raden.
  • Ga je met een groepje op stap houd dan rekening met elkaars conditie en kunnen. Wie niet zo sportief is ingesteld kan misschien beter op de fiets mee gaan. Fietsen en steppen zijn heel goed te combineren.

Kickbike step huren? Dit zijn de prijzen

2 uur is € 10,001 dag is € 20,00
3 uur is € 12,502 dagen is € 30,00
4 uur is € 15,003 dagen is € 40,00
5 uur is € 17,504 dagen is € 50,00
6 uur is € 20,005 dagen is € 60,00

Bij aankomst dient een borgsom van € 50,- met gepast geld contant te worden voldaan.

Reserveren

Reserveren kan tot 1 dag van te voren via onderstaand formulier. Na ontvangst en betaling via iDeal sturen wij de bevestiging.

  • Reservering korter dan 1 dag vooraf kan alleen telefonisch mits er een medewerker beschikbaar is en niet eerder dan twee uur van te voren (0725094000).
  • Niet beschikbare data is in de kalender online geblokkeerd en kan ook niet telefonisch gereserveerd worden.

De kickbike step die je huurt, kun je ophalen op de Heereweg 57 in het centrum van Schoorl. Vanaf hier kun je het duingebied of de polder in. Kom je met de auto? Parkeren kan niet op ons terrein. Wel is er ruim voldoende parkeergelegenheid in het centrum van Schoorl.