Heeft u vragen over onze knusse vakantiebungalow in Schoorl? Neem gerust contact met ons op.

Contact en route

Het vakantiepark is gelegen in het centrum van Schoorl op de Heereweg. Het vakantiepark en de bungalow liggen achter ons woonhuis nummer 57. Op de oprit naast ons woonhuis kunt u laden en lossen. Parkeren kan op de openbare parkeerplaats met de parkeerkaart welke u van ons ontvangt.

Contactgegevens

Familie Wegman
Heereweg 57
1871 EC Schoorl
Tel. 072-5094000

Naar Schoorl met de auto

De vakantiebungalow is bereikbaar via de weg Alkmaar/Den Helder (N9), afslag Schoorl. Hierna volgt u de borden centrum Schoorl (voor de apotheek linksaf). Daarna, bij het voetgangersverkeerslicht, rijd u rechtdoor en na de weilanden aan de rechterhand slaat u meteen rechtsaf. Tot slot volgt u de weg langs de grote parkeerplaats en ziet u links in de S-bocht ons woonhuis (nummer 57) en de oprit naar het vakantiepark.

Per openbaar vervoer naar Schoorl reizen

Met het openbaar vervoer neemt u vanaf het station Alkmaar bus 151 naar Schoorl. Deze rijdt om het half uur. U stapt uit op de Bovenweg. Als u via het zebrapad oversteekt loopt u de Huismansweg uit. Vervolgens loopt u rechts met de bocht mee de Molenweg in en komt op de T-kruising bij de Heereweg. Hier gaat u linksaf en ziet u na ca. 300 meter aan uw rechterhand ons woonhuis (nummer 57) en de oprit naar het vakantiepark. Voor bus tijden kunt u kijken op www.connexxion.nl

Stuur ons een berichtje of bekijk de pagina veel gestelde vragen

Contact formulier