Heerlijk eten in Schoorl. Van ijssalons tot restaurants. Bekijk hier onze tips.

Heerlijk eten in Schoorl

Ben je opzoek naar een leuke plek om te eten in Schoorl en omgeving? Dit zijn onze favoriete locaties voor een hapje of drankje.

IJsje eten in Schoorl

Schoorl heeft een klein centrum maar des al niet te min wanneer je een ijsje wilt eten is er keuze genoeg. Onze favoriet blijft toch wel de Kleine ijsbeer. Hier kun je terecht voor heerlijk softijs. Ben je meer van het schepijs, dan kun je naar IJssalon Pinoccio of Heere ijs.

Ontbijt, lunch of borrel bij Widewood

Een lekker ontbijtje, gezonde lunch of gezellige borrel. Bij Widewood draait het naast lekker en gezond eten om een relaxte en gastvrije sfeer. Je kunt hier binnen zitten of op het terras.

Lunchen bij het bezoekerscentrum

In het bezoekerscentrum De Schoorlse Duinen zit lunchroom IJgenweis. Een gezellige plek voor een heerlijk kopje koffie met uitzicht op de Schoorlse duinen. IJgenweis heeft veel biologische gerechten en gebruikt producten uit de streek.

Centrum Schoorl

In het centrum van Schoorl vind je tal van restaurants. Onderaan het Klimduin kun je heerlijk lunchen of dineren terwijl de kinderen op het duin spelen. Ben je opzoek naar een luxe diner? Breng dan een bezoekje aan Hotel Restaurant Merlet.

Pannenkoekenhuis in Bergen

Aan de rand van het Bergense bos en duingebied ligt get pannenkoeken en pizza restaurant Duinvermaak. In het prachtige in 1913 gebouwde pand serveren ze heerlijke pannenkoeken en pizza’s. Buiten is een ruim zonnig terras en een speeltuin.

Aan het strand gelegen restaurants

Op het strand van Camperduin staat strandpaviljoen Prince George. Genoemd naar het schip de Prince George dat in 1921 bij Camperduin stranden. In een gezellige sfeer en met uitzicht op zee kun je hier heerlijk lunchen en dineren. Ook in Schoorl aan Zee en Hargen kun je heerlijk lunchen en dineren met uitzicht op zee.

← Terug naar omgeving