Welkom in het centrum van Schoorl. Bekijk hier de winkels in Schoorl.

Winkels in Schoorl

Vanaf het vakantiehuisje loop je binnen een paar minuten naar de winkels. Wanneer je de oprit afloopt is het nog maar een klein stukje lopen naar het centrum. Je kunt de winkels ook bereiken via de achterkant van het huisjesterrein. Een kleine wandeling door het bos en je bent bij het klimduin en de supermarkt. Bekijk hieronder een selectie uit de winkels in Schoorl

Supermarkt, bakker, kaaswinkel en biologische slager

In het centrum van Schoorl zijn twee supermarkten. De Jumbo en de Ekoplaza. Ook is er een bakker, een biologische slager en een kaaswinkeltje.

Drogisterij en apotheek

In de Schoorlse winkelstraat vind je de drogisterij het Kruitvat. De apotheek ligt iets buiten het centrum, deze kun je vinden op Laanweg 45.

Bloemen

Ben je opzoek naar een mooie bos bloemen, een vaas of een kleine decoratie? Je kunt terecht bij Anita Flower Power aan de Laanweg in Schoorl of bij Euroflower in de Schoorlse winkelstraat.

Leuke winkeltjes

Tussen de winkels in Schoorl vind je conceptstore Bibelott. Loop hier vooral even binnen. Conceptstore Bibelott is een gezellig winkeltje met een ruim assortiment aan vrolijke cadeau producten voor jong en oud. Conceptstore Bibelott ligt achter ijssalon de Kleine IJsbeer.
Een ander leuk winkeltje is Kwast. Hier verkopen ze mooie en kleurrijke restyled en vintage items. Kwast vind je op Paardenmarkt 20.
Net voorbij de kerk van Schoorl vind je ‘T Schaap over de Dam – en terug. Dit is een leuk winkeltje met mooie cadeauproducten. Zeker een bezoekje waard.

Kledingwinkels

In Schoorl zijn drie kledingwinkels. Van Vuuren Mode, Meyer & Meyer en Boutique No. 7. Deze laatste vind je naast de kerk van Schoorl net buiten de winkelstraat.

Fotografie en tijdschriften

Fotografie en toebehoren maar ook kaarten, kranten en tijdschriften zijn te vinden in de fotozaak Evers.

Slijterij en wijnwinkel

Ben je opzoek naar een bijzondere wijn, dan kun je terecht bij wijnwinkel Pop4Wine. Ook de Jumbo supermarkt heeft een aparte slijterij afdeling.

Ben je benieuwd welke eetgelegenheden er in Schoorl en omgeving zijn? Bekijk dan deze pagina.

← Terug naar omgeving